Nieuwe Mazda CX-5

De Mazda CX-5

Rijklaar vanaf € 36.340,- / Private Lease vanaf € 499,-

De nieuwe Mazda CX-5 legt de lat op alle fronten hoog. De hoge instap, de hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau maken de verwachtingen meer dan waar. Maar het zijn de rijeigenschappen die hem echt naar grote hoogte brengen. Door een uitgebalanceerd onderstel stuurt hij als een sportieve sedan. Onze verkopers kennen alle details en vertellen u er graag meer over. Ervaar het zelf tijdens een vrijblijvende proefrit bij Autobedrijf Kooy.

Deze rijeigenschappen zijn te danken aan Mazda’s geavanceerde Skyactiv Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor u nog meer controle heeft Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg.

Highlights:
  • Hoog – De Mazda CX-5 biedt een hoge instap en goed overzicht op de weg
  • KODO design – De Mazda CX-5 lijkt altijd in beweging te zijn
  • SKYACTIV Technology – De Mazda CX-5 combineert efficient gebruik van de motor zonder in te leveren op rijplezier
  • Standaard zeer rijk uitgerust – Onder andere met: diverse veiligheidssystemen, LED koplampen, MZD Connect multimediasysteem inclusief Apple CarPlay en meer…
  • Ongekend sterk – Minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg

Mazda CX-5 Kooy Centennial uitvoeringen

Tijdelijk extra luxe en voordelig

Dit jaar bestaat Mazda honderd jaar. Dat moet gevierd worden! Autobedrijf Kooy pakt daarom feestelijk uit met de Mazda Kooy Centennial uitvoeringen. Wacht niet te lang, want de Kooy Centennial uitvoeringen zijn tijdelijk leverbaar.

Bekijk tijdelijk aanbod

Nieuwe Mazda CX-5 Kooy Centennial uitvoering

De Mazda CX-5 in beeld


Nieuwe Mazda CX-5 financieren

Uw nieuwe Mazda CX-5 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Mazda CX-5 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Mazda CX-5 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Mazda CX-5 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Mazda CX-5

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Mazda

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.