Wielen en banden

Wielen en banden

Veiligheid voor iedereen

Banden zijn er in alle soorten en maten. Ook al ziet u geen verschil, niet iedere band is hetzelfde en geschikt voor uw auto. Autobedrijf Kooy kent uw auto en het gebruik. Wij adviseren u daarom graag over de juiste band.

Welke band u ook zoekt, Autobedrijf Kooy geeft u vooraf een heldere prijsopgave, dus zonder achteraf bijkomende kosten. Dit voorkomt vervelende financiële verrassingen en discussies.

Wielen en banden winterbanden

Winterbanden

Dat het in de winter veiliger is om met winterbanden te rijden, is alom bekend. Maar welke keuze past bij u? U hebt de keus uit losse banden óf banden op velgen. In aanschaf lijkt de eerste optie goedkoper, maar het omzetten van velg plus band vergt minder tijd en is dus goedkoper. De totale kosten voor banden op velgen zijn uiteindelijk lager.

Wielen en banden vierseizoensbanden

Vierseizoensbanden

Een tweede auto wordt wel eens vergeten. Hij is er toch alleen voor de korte ritjes naar de supermarkt of voor het wegbrengen van de kinderen naar school of de sportclub. Dat is vaak waar, maar opgeteld wordt er met de tweede auto jaarlijks toch een behoorlijke afstand afgelegd. Heeft u hiervoor de vierseizoenenband al in overweging genomen? Voor de kleinere Hyundai-modellen is dit een goede keuze: ook veilig en u bespaart het tweemaal per jaar omwisselen én de kosten voor opslag.

Wielen en banden bandenopslag

Uw banden opslaan

Heeft u zelf geen ruimte om banden op te slaan, dan is het ook mogelijk om uw zomer- of winterbanden bij ons op te slaan. U hebt er geen omkijken naar, bovendien controleren wij voor u de conditie en het profiel van de banden.

Meer informatie

Wij helpen u graag. Kies een vestiging van Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland

Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse

Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*