Mazda Plus Garantie

Mazda Plus Garantie

Nog langer een onbezorgd gevoel

Bij aankoop van een nieuwe Mazda bij Autobedrijf Kooy ontvangt u een uitgebreide fabrieksgarantie. Zo bent u er zeker van dat u altijd op uw Mazda kunt vertrouwen.

Met Mazda Plus Garantie geniet u ook na de eerste drie jaar rijden van zekerheid en houdt u dat onbezorgde gevoel van de fabrieksgarantie langer vast. Tegen zeer gunstige voorwaarden is het mogelijk tot twee jaar langer van extra zekerheid te genieten en voorkomt u vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen.

Uw voordelen:
  • 12 tot 24 maanden extra zekerheid
  • Geen onverwachte reparatiekosten
  • Geen eigen risico
  • Overdraagbaar bij verkoop en daarmee gunstig voor de restwaarde van uw Mazda
  • Geldig in heel Europa

Neem contact met ons op voor alle voorwaarden en dekking van Mazda Plus Garantie . Voor rijscholen en taxi’s gelden afwijkende dekkingsvoorwaarden en prijzen.

Meer informatie

Wij helpen u graag. Kies een vestiging van Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.