Blackvue dashcam aanbieding DR590

Dashcam aanbieding

Tijdelijk voor € 349,- all-in

Een dashcam is een camera die opnames maakt tijdens een autorit. De dashcam zit vast aan de binnenkant van uw voorruit. Tijdens het rijden herkent de dashcam aanrijdingen en plotselinge veranderingen in snelheid. Zo legt de dashcam bijvoorbeeld automatisch ongevallen vast.

De BlackVue DR590-1CH is een premium dashcam welke opnames maakt in 1080p Full HD, in combinatie met 60 frames per seconde. De camera maakt gebruik van een 2.1 megapixel Starvis CMOS sensor. Deze sensor zorgt voor betere en lichtere opnames in donkere omstandigheden.

Uiteraard wordt de dashcam zo onopvallend mogelijk achter de achteruitkijkspiegel geplaatst. Op deze manier hindert de camera uw zicht niet. De prijs van € 349,- is all-in en dus inclusief montage en een 64 gb SD kaart.

Highlights:
  • Herkent aanrijdingen en plotselinge veranderingen in snelheid
  • Onopvallend gemonteerd zonder uw zicht te hinderen
  • All-in: inclusief montage en SD kaart
  • Te monteren in nagenoeg alle merken en typen auto’s

Meer informatie

Wij helpen u graag. Kies een vestiging van Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.