Apple Carplay Mazda

Apple Carplay voor Mazda

Tijdelijk met € 70,- voordeel

Met Apple CarPlay integreert u eenvoudig uw iPhone in het multimediasysteem van uw Mazda. De integratie is zo vanzelfsprekend dat het voelt alsof het er altijd is geweest. Apple CarPlay is nu beschikbaar voor alle Mazda’s die zijn uitgerust met MZD Connect.  De complete installatie kost bij Autobedrijf Kooy tot 29 mei slechts € 279,- in plaats van € 349,- inclusief hardware en software. U profiteert tijdelijk dus van € 70,- voordeel.

Bellen en WhatsAppen kan 100% handsfree. Want naast de intuïtieve bediening via de HMI Commander en de knoppen op het stuur is het systeem eenvoudig te bedienen met uw stem, dankzij spraakassistent Siri. Dat is niet alleen heel handig, maar ook veilig.

Highlights:
  • Vertrouwde iOS apps en interface in jouw Mazda, via MZD Connect
  • Integratie met de kwalitatieve systemen van jouw Mazda, zoals speakers
  • Intuïtieve en veilige bediening via HMI Commander en spraakassistent Siri

Er zijn verschillende apps beschikbaar voor Apple CarPlay. Apps die op uw iPhone geinstalleerd staan, ziet u ook in uw Mazda.

Meer informatie

Wij helpen u graag. Kies een vestiging van Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland

Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse

Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.