Rijnmond Lease

Rijnmond Lease

De leasemaatschappij van het huis

Rijnmond Lease is onderdeel van de Kooy Holding, een Automotive organisatie die al meer dan 50 jaar actief is. Als universele leasemaatschappij bieden wij leasing aan van elk merk en type auto, tegen een aantrekkelijk tarief. Ook voor shortlease en verhuur zijn wij uw partner. Wij kunnen daarnaast ondermeer de autoreclame en de inrichting van uw bedrijfswagens verzorgen.

Rijnmond Lease is niet gebonden aan automerken of financiële instellingen. Uw belang is dus het enige dat telt, of het nu om één auto gaat of een wagenpark van vijftig. ”Kan niet” bestaat niet bij Rijnmond Lease. Altijd zal worden getracht maatwerk te leveren, afgestemd op uw specifieke behoeften, omstandigheden en wensen. Door effectief en efficiënt wagenparkbeheer bent u in staat om de kosten beheersbaar te houden. En daar profiteert u dagelijks van. Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar ons motto: Betrokkenheid in mobiliteit.

Kenmerken van Rijnmond Lease

  • Wij bestaan dankzij u, de klant
  • Aantrekkelijk vanaf de eerste auto
  • Leasevormen vanaf één dag
  • Zorgeloos wagenparkbeheer
  • Alle serviceverlening onder één dak
  • Voornamelijk regionaal actief

Online leaseprijs calculator

Rijnmond Lease heeft zeer uitgebreide online calculatie tool. Op onze website kunt u helemaal zelf diverse lease- calculatie maken. Zo kunt u bijvoorbeeld selecteren op merk, model, brandstof of bijtellings- klasse. Het doel van deze website is om het calculeren voor u zo makkelijk mogelijk te maken. U stelt de perfecte leaseauto samen snel en overzichtelijk.

Naar Leaseprijsonline.nl

Meer informatie

Wij helpen u graag. Kies een vestiging van Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland

Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse

Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeeld modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.