Occasions

Gebruikte auto’s van alle merken

Autobedrijf Kooy staat voor kwaliteit. Onze BOVAG occasions worden daarom pas afgeleverd na een grondige inspectie. Bekijk hieronder het actuele aanbod van onze occasions. Staat de auto waarnaar u op zoek bent hier niet bij? Neem dan contact op met Autobedrijf Kooy en wij gaan voor u op zoek. Ook voor vragen of het maken van een proefrit kunt u contact opnemen.

Gebruikte auto financieren

Uw gebruikte auto voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw gebruikte auto te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw gebruikte auto voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.