Mazda MX-5

De Mazda MX-5

Rijklaar vanaf prijs op aanvraag / Private Lease vanaf prijs op aanvraag

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt.

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en het lichte gewicht biedt de MX-5 de ultieme rijervaring. Dit gevoel wordt versterkt door het intuïtief bedienbare MZD Connect en de i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is.

Highlights:
  • Softtop of Fastback – De Mazda MX-5 is verkrijgbaar met een zacht cabriodak of als RF met elektrische hardtop
  • KODO design – Vloeiende lijnen geven de Mazda MX-5 een krachtige en sportieve uitstraling
  • SKYACTIV Technology – De Mazda MX-5 is lichtgewicht, heeft een laag zwaartepunt en 50:50 gewichtsverdeling
  • MZD Connect entertainmentsysteem – Je favoriete muziek, online radio, berichten en navigatie
  • i-ACTIVSENSE – Uitgerust met verschillende veiligheidssystemen

Proefrit aanvragen

Contact opnemen

Uw Mazda verzekeren:

De Mazda MX-5 in beeld


Nieuwe Mazda MX-5 financieren

Uw nieuwe Mazda MX-5 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Mazda MX-5 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Mazda MX-5 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Mazda MX-5 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Mazda MX-5

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Mazda

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.