Nieuwe elektrische Mazda MX-30

De nieuwe Mazda MX-30

Rijklaar vanaf € 33.390,- / Private Lease vanaf € 515,-

De nieuwe Mazda MX-30 is de allereerste 100% elektrische auto van Mazda. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. Deze elektrische crossover bewijst dat bewust en plezierig rijden samen kunnen gaan. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die het vakmanschap van Mazda onderstreept.

Highlights:
  • Nu al te bestellen als zeer rijk uitgeruste First Edition
  • 100% elektrisch, dus emissievrij
  • Naar verwachting leverbaar vanaf september 2020
  • Profiteer zakelijk van slechts 8% bijtelling vanaf 2020
  • Particulier geen wegenbelasting tot 2025
  • 200 km actieradius op basis van de Europese WLTP-cyclus

De Mazda MX-30 in beeld

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor meer informatie of een offerte voor de Mazda MX-30 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Mazda MX-30

Ja, ik wil meer informatie of een offerte aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Mazda

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.