Nieuwe Mazda CX-30

De nieuwe Mazda CX-30

Rijklaar vanaf € 30.490,- / Private Lease vanaf € 435,-

Nu in de showroom bij Autobedrijf Kooy: de nieuwe Mazda CX-30. Deze gloednieuwe crossover is buitengewoon vanbinnen. Met een interieur waar gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen. Maar de nieuwe Mazda CX-30 is ook hoorbaar anders. Zo is hij standaard voorzien van een fantastisch audiosysteem, met ingenieus geplaatste speakers. En dankzij de unieke isolatieaanpak is hij misschien wel de stilste in zijn klasse.

De nieuwe Mazda CX-30 is naast diesel- en benzinemotor ook beschikbaar met de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. De benzinemotoren (Skyactiv-G & Skyactiv-X) beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden.

Mazda CX-30 Kooy Centennial uitvoeringen

Tijdelijk extra luxe en voordelig

Dit jaar bestaat Mazda honderd jaar. Dat moet gevierd worden! Autobedrijf Kooy pakt daarom feestelijk uit met de Mazda Kooy Centennial uitvoeringen. Wacht niet te lang, want de Kooy Centennial uitvoeringen zijn tijdelijk leverbaar.

Bekijk tijdelijk aanbod

Nieuwe Mazda CX-30 Kooy Centennial uitvoering


Nieuwe Mazda CX-30 Met Skyactiv X benzinemotor

Leverbaar met revolutionaire Skyactiv-X motor

Krachtige prestaties, laag verbruik

De Skyactiv-X benzinemotor combineert de beste eigenschappen van een benzine- en een dieselmotor door vonk- en compressieontsteking te combineren. Hierdoor heeft hij een verrassend hoog vermogen, een krachtige koppel en een gaspedaal dat nauw luistert naar zijn bestuurder. Ideaal voor wie van sportief rijden houdt en niet geheel onbelangrijk: de Skyactiv-X motor is vele malen zuiniger.

De nieuwe Mazda CX-30 met Skyactiv-X benzinemotor heeft 180 pk en 224 Nm koppel. Daarnaast heeft hij het groene energielabel B. Dat zijn unieke waarden in zijn segment!

Ervaar het zelf tijdens een vrijblijvende proefrit in. In het opmerkingenveld van ons proefritformulier kunt u aangeven dat u interesse heeft in de Skyactiv-X motor.

De Mazda CX-30 in beeld


Nieuwe Mazda CX-30 financieren

Uw nieuwe Mazda CX-30 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Mazda CX-30 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Mazda CX-30 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Mazda CX-30 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Mazda CX-30

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Mazda

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.