Nieuwe Mazda CX-30

De nieuwe Mazda CX-30

Rijklaar vanaf € 29.990,- / Private Lease vanaf € 425,-

Nu in de showroom bij Autobedrijf Kooy: de nieuwe Mazda CX-30. Deze gloednieuwe crossover is buitengewoon vanbinnen. Met een interieur waar gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen. Maar de nieuwe Mazda CX-30 is ook hoorbaar anders. Zo is hij standaard voorzien van een fantastisch audiosysteem, met ingenieus geplaatste speakers. En dankzij de unieke isolatieaanpak is hij misschien wel de stilste in zijn klasse.

De nieuwe Mazda CX-30 is naast diesel- en benzinemotor ook beschikbaar met de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. De benzinemotoren (Skyactiv-G & Skyactiv-X) beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden.

De Mazda CX-30 in beeld


Nieuwe Mazda CX-30 financieren

Uw nieuwe Mazda CX-30 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Mazda CX-30 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Mazda CX-30 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Mazda CX-30 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Mazda CX-30

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Mazda

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*