Mazda CX-3

De Mazda CX-3

Rijklaar vanaf € 25.990,- / Private Lease vanaf € 399,-

De Mazda CX-3 is een veelzijdige crossover die zich kenmerkt door een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Voor meer eenheid en veiligheid tussen auto en bestuurder is de Mazda CX-3 voorzien van diverse technolgieën.

Met hoogwaardige afwerking van het interieur dat daarnaast rondom de bestuurder ontworpen is. Alle bedieningselementen, zoals de HMI Commander, zijn intuïtief te bedienen. Bovendien blijf je met het entertainmentsysteem MZD Connect in contact met de buitenwereld zonder je focus op het rijden te verliezen.

Highlights:
  • Crossover – De Mazda CX-3 is veelzijdig en comfortabel door de hogere instap
  • KODO design – De Mazda CX-3 lijkt altijd in beweging te zijn
  • SKYACTIV Technology – De Mazda CX-3 combineert rijprestatie met efficiëntie
  • MZD Connect entertainmentsysteem – Je favoriete muziek, online radio, berichten en navigatie
  • i-ACTIVSENSE – Uitgerust met verschillende veiligheidssystemen
  • Altijd grip – Verkrijgbaar met slimme vierwielaandrijving

De Mazda CX-3 in beeld


Nieuwe Mazda CX-3 financieren

Uw nieuwe Mazda CX-3 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Mazda CX-3 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Mazda CX-3 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Mazda CX-3 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Mazda CX-3

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Mazda

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.