Nieuwe Mazda 6 2018

De nieuwe Mazda 6

Binnenkort in de showroom

Ontwerp dat draait om de bestuurder staat aan de basis van alles wat wij doen. Dat is niets nieuws. Met vakmanschap als inspiratiebron vind je in de nieuwe Mazda6 materialen zoals Sen hout, Nappa-leder en UltraSuede® NU die zorgen voor een hoog afwerkingsniveau.

Stap in de nieuwe Mazda6 en ontdek het vernieuwde interieur. Voel het comfort van de stoelen, die betere ondersteuning bieden. Blijf op de hoogte dankzij het vernieuwde 8-inch display of projectie van informatie in de voorruit. En geniet, van het stillere interieur en de kilometers vol rijplezier.

Bij een auto die is ontworpen voor ultiem rijplezier, doen we geen enkele concessie. Daarom is het onderstel van de nieuwe Mazda6 n├│g beter afgesteld voor een betere stuurrespons en -gevoel. Het interieur is door diverse aanpassingen stiller en comfortabeler dankzij de geheel vernieuwde stoelen.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwe Mazda 6? Vul dan uw gegevens in en ontvang als eerste het laatste nieuws over de nieuwe Mazda 6, prijzen en andere informatie.

De nieuwe Mazda 6 in beeld


Bent u al overtuigd? Vul onderstaand formulier in en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws.

Meer Mazda 6

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland

Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse

Autobedrijf Kooy Spijkenisse