Nieuwe Mazda 3

De Mazda 3

Rijklaar vanaf € 27.660,- / Private Lease vanaf € 409,-

Ontdek de nieuwe Mazda 3 bij Autobedrijf Kooy. Een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap, waarmee alle verwachtingen overtroffen worden. Zelfs die van onszelf. Ervaar het zelf tijdens een vrijblijvende proefrit bij Autobedrijf Kooy.

De ware schoonheid zit onder de motorkap: de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Een unieke vinding van de Mazda ingenieurs waardoor u diesel niet meer nodig heeft voor krachtige prestaties en een laag verbruik. Een perfecte balans tussen design, prestaties en efficiëntie: dat is de Mazda3. Ontworpen met rijplezier op de eerste plaats is de Mazda3 scherp als jijzelf.

Highlights:
  • Leverbaar als Hatchback Sedan – Krachtige en sportief of stijlvol en elegant; de Mazda 3 biedt u de keuze
  • KODO design – Vloeiende lijnen geven de Mazda 3 een unieke luxe en sportieve uitstraling
  • Skyactiv-X benzinemotor – De Mazda 3 combineert rijprestatie met zuinigheid
  • Standaard zeer rijk uitgerust – Onder andere met: 8,8 inch kleurendisplay, Bluetooth, Apple Carplay, DAB+ digitale radio, Head-up Display en meer…
  • i-Activsense – Uitgerust met verschillende veiligheidssystemen; o.a. met Radar Cruise Control, noodremsysteem en dodehoekdetectie
Nieuwe Mazda 3 Met Skyactiv X benzinemotor

Leverbaar met Skyactiv-X: krachtige prestaties, laag verbruik

Benzinemotor met een CO2 uitstoot van slechts 96 g/km

De nieuwe Mazda 3 beschikt over bijzondere nieuwe innovaties. Zo is het de eerste Mazda die is voorzien van de Skyactiv-X benzinemotor.

De Skyactiv-X benzinemotor combineert de beste eigenschappen van een benzine- en een dieselmotor door vonk- en compressieontsteking te combineren. Hierdoor heeft hij een verrassend hoog vermogen, een krachtige koppel en een gaspedaal dat nauw luistert naar zijn bestuurder. Ideaal voor wie van sportief rijden houdt en niet geheel onbelangrijk: de Skyactiv-X motor is vele malen zuiniger.

De nieuwe Mazda 3 met Skyactiv-X benzinemotor heeft 180 pk en 224 Nm koppel. Daarnaast heeft hij een minimum verbruik van 4,3 l/100 km en 96 g/km CO2. Dat zijn unieke waarden in zijn segment!

Vanaf oktober is een proefrit met de innovatieve Skyactiv-X motor mogelijk. We verwachten enige drukte, dus plan alvast een proefrit in. In het opmerkingenveld kunt u aangeven dat u interesse heeft in de Skyactiv-X motor.

Tijdelijke aanbiedingen

Profiteer van voordeel bij Autobedrijf Kooy. Hieronder vindt u ons tijdelijke aanbod voor de Mazda 3. Wees er snel bij, want het aanbod is tijdelijk.

Mazda 3 Private Lease

Nieuwe Mazda 3 Private Lease

Private Lease vanaf € 399,- per maand*

Een nieuwe Mazda 3 least u privé al vanaf € 399,- per maand*. Standaard al zeer rijk uitgerust.

Offerte aanvragen

*Tarief op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Tijdelijk introductieaanbod

Nieuwe Mazda 3 tijdelijk introductieaanbod

Nu rijklaar vanaf € 27.660,-

Ter introductie van de nieuwe Mazda 3 ontvangt u bij Autobedrijf Kooy nu gratis Bose audio t.w.v. € 850,- vanaf het Comfort pakket.

Proefrit aanvragen

De Mazda 3 in beeld


Nieuwe Mazda 3 financieren

Uw nieuwe Mazda 3 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Mazda 3 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Mazda 3 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Mazda 3 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Mazda 3

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Mazda

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*