Nieuwe Mazda 2

De Mazda 2

Rijklaar vanaf € 17.490- / Private Lease vanaf € 299,-

De Mazda 2 is binnen zijn klasse de meest verfijnde en complete auto. Dankzij de rijke standaard uitrusting, krachtige motor en stijlvolle interieur ervaar je de luxe die je verwacht in een klasse hoger.

Omdat wij de eenheid tussen auto en bestuurder belangrijk vinden, is de Mazda 2 voorzien van de technologie G-Vectoring Control. Die zorgt voor een directere respons en verbondenheid die rijden leuk maakt.

Tot slot is de Mazda2 uitgerust met het Mazda M Hybrid systeem die zorgt voor maximale prestaties en een lager verbruik: de Mazda 2 heeft slechts 94 gram uitstoot met een groen energielabel B.

Highlights:
  • Hatchback – De Mazda 2 is standaard voorzien van 5 deuren
  • KODO design – Strakke belijning geeft de Mazda 2 extra dynamiek
  • SKYACTIV Technology – De Mazda 2 combineert wendbaarheid met zuinig rijden zonder in te leveren op rijplezier
  • MZD Connect entertainmentsysteem – Intuïtief te bedienen zonder focus op de weg te verliezen
  • i-ACTIVSENSE – Uitgerust met verschillende veiligheidssystemen
  • Mazda M Hybrid systeem, – Slechts 94 gram CO2-uitstoot met een schoon energielabel B

Mazda 2 Kooy Centennial uitvoeringen

Tijdelijk extra luxe en voordelig

Dit jaar bestaat Mazda honderd jaar. Dat moet gevierd worden! Autobedrijf Kooy pakt daarom feestelijk uit met de Mazda Kooy Centennial uitvoeringen. Wacht niet te lang, want de Kooy Centennial uitvoeringen zijn tijdelijk leverbaar.

Bekijk tijdelijk aanbod

Nieuwe Mazda 2 Kooy Centennial uitvoering

De Mazda 2 in beeld


Nieuwe Mazda 2 financieren

Uw nieuwe Mazda 2 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Mazda 2 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Mazda 2 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Mazda 2 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Mazda 2

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Mazda

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.