Hyundai KONA

De Hyundai KONA

Rijklaar vanaf € 22.495,- / Private Lease vanaf € 343,-

De Hyundai KONA – een dynamische combinatie van stijl en prestaties, met de beste vooruitstrevende technologie. Deze compacte SUV verdient het om nader bekeken te worden. Bepaal zelf wat bij je past.

Met zijn fraaie lijnen en kenmerkende styling is de Hyundai KONA aan alle kanten een opvallend fraaie verschijning. Gespierde oppervlakken vloeien over in de contrasterende panelen onder langs de carrosserie. Die geven de Hyundai KONA de stoere uitstraling van een SUV.

Highlights:
  • SUV – Sportief en dynamisch vormgegeven
  • LED-dagrijverlichting
  • Verkrijgbaar met Apple CarPlay en Android Auto
  • Nieuw head-up display


Tijdelijke aanbiedingen

Profiteer van voordeel bij Autobedrijf Kooy. Ontdek het tijdelijke aanbod voor de Hyundai KONA. Wees er snel bij, want het aanbod is tijdelijk.

Meer informatie

De Hyundai KONA in beeld


Nieuwe Hyundai KONA financieren

Uw nieuwe Hyundai KONA voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Hyundai KONA te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Hyundai KONA voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Hyundai KONA bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Hyundai KONA

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Hyundai

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.