Nieuwe Hyundai KONA Hybrid (HEV)

De Hyundai KONA Hybrid

Rijklaar vanaf € 26.745,- / Private Lease vanaf € 363,-

De Hyundai KONA is er nu ook met een hybride aandrijflijn. Dit nieuwe model combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor en onderscheidt zich door zijn verbeterde connectiviteit.

Het jongste lid van de KONA-familie gebruikt elektrische aandrijving om verder te komen op een liter benzine. Zónder dat u de batterij hoeft op te laden of uw rijgedrag hoeft aan te passen. De Hyundai KONA Hybrid is voorzien van zowel een zuinige benzinemotor als een krachtige elektromotor. Die werken samen voor een laag verbruik en minder emissies.

Highlights:
  • SUV – Sportief en dynamisch vormgegeven
  • Minder uitstoot van schadelijke stoffen
  • Leverbaar met nieuw 7″ touchscreen
  • Verkrijgbaar met Apple CarPlay en Android Auto
  • Nieuw head-up display

De Hyundai KONA Hybrid in beeld


Nieuwe Hyundai KONA Hybrid financieren

Uw nieuwe Hyundai KONA Hybrid voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Hyundai KONA Hybrid te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Hyundai KONA Hybrid voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Hyundai KONA Hybrid bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Hyundai KONA Hybrid

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Hyundai

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.