Hyundai KONA Electric

De Hyundai KONA Electric

Rijklaar vanaf € 36.795,- / Private Lease vanaf € 513,-

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op! We geven je hier alvast een exclusieve sneak preview van deze dynamische, elektrische auto.

De KONA Electric is met zijn zelfverzekerde, unieke styling allesbehalve doorsnee. De elegante, dichte grille en de speciale voor- en achterbumper maken duidelijk dat deze KONA elektrisch is. Samen met de voor de KONA karakteristieke full-LED dubbele koplampen en met zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de Hyundai KONA family.

Met de 64 kWh-sterke KONA Electric kun je tot maar liefst 484 km op één lading afleggen! Dat is ongeveer de afstand Utrecht-Parijs. En de KONA Electric met 39 kWh-batterijpakket komt maar liefst 305 km ver.

Highlights:
  • Zakelijk rijden met slechts 8% bijtelling
  • Maximale vermogen 150 kW
  • Rijbereik tot aan 484 km
  • Maximale snelheid: 167 km/uur
  • Acceleratie (0-100 km/h): 7,6 seconden
  • Snelladen in: 54 minuten*
  • Normaal laden (7,2 KW) in: 9 uur 40 minuten*

* Tot aan 80% via een 100 kW DC-snellaadstation. De gegevens hebben betrekking op de versie met de 64 kWh batterij. Alle gegevens zijn vastgesteld volgens de WLTP-regelgeving en de cijfers zijn voorlopig.

De Hyundai KONA Electric in beeld


Nieuwe Hyundai KONA Electric financieren

Uw nieuwe Hyundai KONA Electric voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Hyundai KONA Electric te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Hyundai KONA Electric voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? Vul onderstaand formulier in en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws.

Meer Hyundai KONA

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Hyundai

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.