Hyundai IONIQ

De Hyundai IONIQ

Rijklaar vanaf € 26.745,- / Private Lease vanaf € 411,-

De Hyundai IONIQ is leverbaar in drie varianten: Electric, Plug-in Hybrid of Hybrid. De Hyundai IONIQ Hybrid combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met een slimme aandrijflijn – brandstof- en elektromotor – en een transmissie met dubbele koppeling. Met de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid heeft u zelfs de mogelijkheid om de auto tussentijds op te laden. De Hyundai IONIQ Electric is zelfs volledig elektrisch aangedreven.

Kortom, de Hyundai IONIQ biedt alles wat een conventionele auto ook biedt, maar dan met alle voordelen op milieu- en financieel gebied die horen bij elektrisch rijden.

Highlights:
  • Electric, Plug-in Hybrid of Hybrid – Leverbaar als hybride, deels elektrisch of volledig elektrisch aangedreven
  • Toonaangevende efficiency
  • Opvallend design
  • Staal met een hoge treksterkte en lichtgewicht aluminium maken de IONIQ sterk, stabiel en wendbaar
  • Verkrijgbaar met Apple CarPlay en Android Auto


Tijdelijke aanbiedingen

Profiteer van voordeel bij Autobedrijf Kooy. Ontdek het tijdelijke aanbod voor de Hyundai IONIQ. Wees er snel bij, want het aanbod is tijdelijk.

Meer informatie

De Hyundai IONIQ in beeld


Nieuwe Hyundai IONIQ financieren

Uw nieuwe Hyundai IONIQ voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Hyundai IONIQ te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Hyundai IONIQ voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Hyundai IONIQ bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Hyundai IONIQ

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Hyundai

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.