Hyundai i30

De Hyundai i30

Rijklaar vanaf € 21.095,- / Private Lease vanaf € 338,-

De Hyundai i30 geeft je de ruimte. De nieuwe generatie van de Hyundai i30 is opnieuw ontworpen. Met zijn prachtige vormgeving zorgt hij voor opschudding in zijn segment. De perfect uitgebalanceerde vormgeving van de carrosserie geeft de Hyundai i30 een ranke, verfijnde uitstraling.

In de Hyundai i30 ervaart u een gevoel van kwaliteit, elegantie en ruimte. Daarnaast is de Hyundai i30 uitgerust met een omvangrijk pakket innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen. Daarop kunt u vertrouwen als het gaat om bescherming van uw kostbaarste bezit: de mensen die u liefhebt.

Highlights:
  • Wagon of Fastback – De Hyundai i30 is leverbaar als sportieve Fastback, elegante 5-deurs of praktische Wagon
  • Geavanceerde veiligheidstechnologieën
  • Kenmerkend design
  • Veelzijdige ruimte
  • Leverbaar met 7-traps DCT automaat

N Line – Hyundai’s in een supersportieve outfit

Op zoek naar een Hyundai in een supersportieve outfit? Dan hebben wij de perfecte Hyundai voor u. De i30 hatchback en i30 Fastback zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supersportieve N Line-uitvoering. Deze speciale Hyundai’s zijn geïnspireerd op de bestaande N-performance-modellen van Hyundai en onderscheiden zich door hun extra fraaie interieur en exterieur en aangepaste wielophanging en besturing.

Hyundai i30 5-deurs N Line

Hyundai i30 5-deurs N Line

De Hyundai i30 5-deurs in N Line-uitvoering is voorzien van allemaal nieuwe designkenmerken en technische aanpassingen die hem nog sportiever maken. Hij valt op door zijn stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden (voor meer grip), dubbele uitlaat, lederlook stuurwiel met N-logo en heerlijke N-sportstoelen. Onder de motorkap ligt een 140 pk (103 kW) sterke 1.4 T-GDI-motor, gekoppeld aan een handgeschakelde of 7-DCT versnellingsbak.

Hyundai i30 Fastback N Line

Hyundai i30 Fastback N Line

De Hyundai i30 Fastback in N Line-uitvoering combineert de elegantie van een vijfdeurscoupé met de sportiviteit van Hyundai’s N-performance-modellen. Hij staat op stoere 18-inch lichtmetalen wielen en zijn sportieve karakter wordt verder onderstreept door de dubbele uitlaat, aluminium-look pedalen en kuipstoelen met N-logo. Een 140 pk (103 kW) sterke 1.4 T-GDI-motor – gekoppeld aan een handgeschakelde of 7-DCT versnellingsbak – zorgt voor de aandrijving.


Tijdelijke aanbiedingen

Profiteer van voordeel bij Autobedrijf Kooy. Ontdek het tijdelijke aanbod voor de Hyundai i30. Wees er snel bij, want het aanbod is tijdelijk.

Meer informatie

De Hyundai i30 in beeld


Nieuwe Hyundai i30 financieren

Uw nieuwe Hyundai i30 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Hyundai i30 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Hyundai i30 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Hyundai i30 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Hyundai i30

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Hyundai

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*