Hyundai i30

De Hyundai i30

Rijklaar vanaf € 21.095,- / Private Lease vanaf € 331,-

De Hyundai i30 geeft je de ruimte. De nieuwe generatie van de Hyundai i30 is opnieuw ontworpen. Met zijn prachtige vormgeving zorgt hij voor opschudding in zijn segment. De perfect uitgebalanceerde vormgeving van de carrosserie geeft de Hyundai i30 een ranke, verfijnde uitstraling.

In de Hyundai i30 ervaart u een gevoel van kwaliteit, elegantie en ruimte. Daarnaast is de Hyundai i30 uitgerust met een omvangrijk pakket innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen. Daarop kunt u vertrouwen als het gaat om bescherming van uw kostbaarste bezit: de mensen die u liefhebt.

Highlights:
  • Wagon of Fastback – De Hyundai i30 is leverbaar als sportieve Fastback, elegante 5-deurs of praktische Wagon
  • Geavanceerde veiligheidstechnologieën
  • Kenmerkend design
  • Veelzijdige ruimte
  • Leverbaar met 7-traps DCT automaat


Tijdelijke aanbiedingen

Profiteer van voordeel bij Autobedrijf Kooy. Ontdek het tijdelijke aanbod voor de Hyundai i30. Wees er snel bij, want het aanbod is tijdelijk.

Meer informatie

De Hyundai i30 in beeld


Nieuwe Hyundai i30 financieren

Uw nieuwe Hyundai i30 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Hyundai i30 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Hyundai i30 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Hyundai i30 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Hyundai i30

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Hyundai

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.