Hyundai i30 N

De Hyundai i30 N

Rijklaar vanaf € 51.095,- / Private Lease vanaf prijs op aanvraag

Klaargestoomd op de Nürburgring, met 275 pk in de aanbieding en gemaakt voor scherp bochtenwerk. De nieuwe Hyundai i30 N verlangt net als jij naar vlijmscherpe bochten. Het gevoel alsof je
in een raceauto rijdt – elke dag.

Hoofden zullen draaien als u langsrijdt. Elke kilometer een grote grijns op uw gezicht. Het gevoel alsof u in een raceauto rijdt – elke dag. De Hyundai i30 N is een bochtenkoning dankzij het N Corner Carving Differential. Het N Corner Carving Differential garandeert maximale fun en stabiliteit bij het aan remmen van en het uit accelereren bij bochten. Door de meeste kracht te sturen naar het aangedreven wiel met de meeste grip zijn slip en onderstuur minimaal.

Highlights:
  • Leverbaar met maar liefst 250 of 275 pk
  • 5 rijmodi in het N Grin Control System: Eco, Normal, Sport, N en N Custom
  • State-of-the-art connectiviteit
  • Leverbaar met tal van veiligheidssystemen


Tijdelijke aanbiedingen

Profiteer van voordeel bij Autobedrijf Kooy. Ontdek het tijdelijke aanbod voor de Hyundai i30. Wees er snel bij, want het aanbod is tijdelijk.

Meer informatie

De Hyundai i30 N in beeld


Nieuwe Hyundai i30 N financieren

Uw nieuwe Hyundai i30 N voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Hyundai i30 N te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Hyundai i30 N voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Hyundai i30 N bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Hyundai i30 N

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Hyundai

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.