Hyundai i30 N

De Hyundai i30 N

Rijklaar vanaf € 46.495,-

Klaargestoomd op de Nürburgring, met 275 pk in de aanbieding en gemaakt voor scherp bochtenwerk. De nieuwe Hyundai i30 N verlangt net als jij naar vlijmscherpe bochten. Het gevoel alsof je in een raceauto rijdt – elke dag.

Hoofden zullen draaien als u langsrijdt. Elke kilometer een grote grijns op uw gezicht. Het gevoel alsof u in een raceauto rijdt – elke dag. De Hyundai i30 N is een bochtenkoning dankzij het N Corner Carving Differential. Het N Corner Carving Differential garandeert maximale fun en stabiliteit bij het aan remmen van en het uit accelereren bij bochten. Door de meeste kracht te sturen naar het aangedreven wiel met de meeste grip zijn slip en onderstuur minimaal.

Highlights:
  • Leverbaar met maar liefst 250 of 275 pk
  • 5 rijmodi in het N Grin Control System: Eco, Normal, Sport, N en N Custom
  • State-of-the-art connectiviteit
  • Leverbaar met tal van veiligheidssystemen

Tijdelijke aanbiedingen

Profiteer van voordeel bij Autobedrijf Kooy. Ontdek het tijdelijke aanbod voor de Hyundai i30. Wees er snel bij, want het aanbod is tijdelijk.

Meer informatie

De Hyundai i30 N in beeld


Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Hyundai i30 N bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Hyundai i30 N

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland

Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse

Autobedrijf Kooy Spijkenisse Hyundai

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

E-mailadres*