Hyundai i20

De Hyundai i20

Rijklaar vanaf € 16.995,- / Private Lease vanaf € 290,-

De Hyundai i20 is een auto waarvan je hart sneller gaat kloppen. De Hyundai i20 heeft een geraffineerd design met moderne C-stijlen die de auto een slanke en krachtige uitstraling meegeven.

De uitgebreide reeks aan comfortverhogende voorzieningen omvat onder meer een helder en goed afleesbaar TFT LCD-scherm en instrumentencluster en intuïtieve stuurwielbediening. De achterbankleuning van de nieuwe Hyundai i20 is in twee ongelijke delen neerklapbaar, voor optimale flexibiliteit wat betreft passagiers- en bagageruimte.

Highlights:
  • Coupé of 5-deurs – De Hyundai i20 is leverbaar als sportieve Coupé of praktische 5-deurs
  • Unieke stijl
  • Specifiek ontworpen voor Europa
  • Superieur in gebruiksgemak


Tijdelijke aanbiedingen

Profiteer van voordeel bij Autobedrijf Kooy. Ontdek het tijdelijke aanbod voor de Hyundai i20. Wees er snel bij, want het aanbod is tijdelijk.

Meer informatie

De Hyundai i20 in beeld


Nieuwe Hyundai i20 financieren

Uw nieuwe Hyundai i20 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Hyundai i20 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Hyundai i20 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Hyundai i20 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Hyundai i20

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Hyundai

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.