Hyundai i10

De Hyundai i10

Rijklaar vanaf € 11.895,- / Private Lease vanaf € 199,-

Je hoeft niet groot te zijn om groots te zijn. Dat bewijst de Hyundai i10 als geen ander. Het opvallend moderne design van de Hyundai i10 wordt geaccentueerd door de vorm van de Cascade-grille en de prominente ronde LED-dagrijverlichting (DRL).

De Hyundai i10 biedt genoeg plaats voor 4 personen, met comfort en ruimte. De bagageruimte van 252 liter is uit te breiden tot maar liefst 1.046 liter door de achterbank neer te klappen. En dat is een van de grootste bagageruimtes in zijn klasse.

Highlights:
  • Hatchback – De Hyundai i10 is standaard voorzien van 5 deuren
  • Stoer nieuw uiterlijk
  • Nog meer connectiviteit
  • Ongeëvenaarde ruimte en gebruiksgemak
  • Een van de grootste bagageruimtes in zijn klasse


Tijdelijke aanbiedingen

Profiteer van voordeel bij Autobedrijf Kooy. Ontdek het tijdelijke aanbod voor de Hyundai i10. Wees er snel bij, want het aanbod is tijdelijk.

Meer informatie

De Hyundai i10 in beeld


Nieuwe Hyundai i10 financieren

Uw nieuwe Hyundai i10 voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé uw nieuwe Hyundai i10 te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe Hyundai i10 voor een vast bedrag per maand.

Bereken uw maandbedrag

Bent u al overtuigd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit met de Hyundai i10 bij Autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland of Spijkenisse. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

Meer Hyundai i10

Ja, ik wil meer informatie, een offerte of een proefrit aanvragen bij Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse Hyundai

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeeld modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.