Nieuwe Mazda en Hyundai of gebruikte auto financieren bij Autobedrijf Kooy

Financieren

Een nieuwe of gebruikte auto voor een laag bedrag per maand

Autobedrijf Kooy biedt u de mogelijkheid om zakelijk of privé een nieuwe of gebruikte auto te rijden, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rijdt u uw nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. En met de slottermijn en de inruil van uw huidige auto heeft u alle controle over de hoogte van uw maandtermijnen. Dat scheelt aanzienlijk in uw maandlasten.

Wij werken voor financieringen samen met Santander. Klik op onderstaande button om binnen enkele minuten een indicatie van uw maandbedrag te berekenen. En wel zo makkelijk, u regelt alles voor de aanschaf van uw auto ter plekke bij ons in de showroom.

Rekenvoorbeeld:*
Contante waarde
€ 15.000,-
Inruil en aanbetaling
€ 5.000,-
Totale kredietbedrag
€ 10.000,-
Slottermijn
€ 2.500,-
Jaarlijks kostenpercentage
8,49%

Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
8,49%
Termijnbedrag per maand
€ 200,75
Duur kredietovereenkomst in maanden
48
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 12.136,-

Het betreft hier een rekenvoorbeeld. Vraag uw verkoper naar uw Voorjaarsdeal. Een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden in de showroom. Uw dealer treedt op als vrijgestelde bemiddelaar. Hyundai Finance en uw dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Meer informatie

Wij helpen u graag. Kies een vestiging van Autobedrijf Kooy in:

Oud-Beijerland


Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Spijkenisse


Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.