Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ Hybrid Comfort First Edition

Een nieuwe hyundai IONIQ is er al


vanaf € 31.095,-
INCL. € 1.000,- SMART TECH BONUS

Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ Hybrid Comfort First Edition


Vanaf € 31.095,-
INCL. € 1.000,- SMART TECH BONUS

Aanbieding is exclusief metallic, afleverpakket, waxoyl-behandeling en brandstof.

Bereken inruilvoorstel Plan mijn proefrit

Hyundai IONIQ


Smart Tech Bonus: Profiteer nu van € 1.000 korting

Deze maand ontvang je op een nieuwe Hyundai IONIQ maar liefst € 1.000 korting. Zo is de IONIQ al leverbaar vanaf € 31.095 na aftrek van de Smart Tech Bonus. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.

50/50 deal

Met de 50/50 deal kies je nu nog makkelijker voor een nieuwe Hyundai. Je betaalt 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 1,99% rente.

Deze prijzen zijn geldig mits op voorraad, vraag naar de voorwaarden. Uiterlijke registratie datum 31 december 2019.

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeeld modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.