Smart Tech Bonus: profiteer nu van voordeel tot € 2.500!

Welkom bij Autobedrijf Kooy

Autobedrijf Kooy is officieel Hyundai dealer en gevestigd in Oud-Beijerland en Spijkenisse. Voor de scherpste Hyundai acties bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een Hyundai i10, i20, i30, KONA, IONIQ of Tucson kunt u bij Autobedrijf Kooy rekenen op de beste deal!

Nieuwsgierig naar het bedrag waarvoor u in een nieuwe Hyundai stapt? Vraag dan direct en vrijblijvend uw persoonlijke offerte aan.

Graag tot ziens bij ons in de showroom!

Autobedrijf Kooy nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

Uw interesse(s)*

E-mailadres*

Afgebeeld modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

Consumentenprijzen van nieuwe auto's zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, exclusief metallic/mica lak en opties.

Private Lease tarieven van nieuwe auto's zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De tarieven zijn inclusief rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk in combinatie met het Private Lease aanbod.