Autobedrijf Kooy

Onderhoud en reparatie

Reparaties

Wij repareren kleine (parkeer)deukjes in uw auto in plaats van het veel duurdere uitdeuken en spuiten. Dit kan al vanaf slechts 149 euro. Wij zijn dealer van Schadegarant. Dit houdt in dat wanneer uw auto schade heeft, wij voor u de taxatie en de reparatie verzorgen. U krijgt dan van ons gratis vervangend vervoer. Uiteraard repareren wij ook schades voor andere maatschappijen.

Online afspraak maken


 

Onderdelen

Wij leveren voor alle automerken accessoires en onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trekhaken, accu’s, uitlaten, parkeersensoren, open daken, carkits, lederen bekleding, autoradio’s, navigatiesystemen, locatie-/volgsystemen, ritregistratie systemen en tuning sets. En dit alles is leverbaar inclusief inbouw.

Bent u op zoek naar een onderdeel? Neem contact op met ons magazijn.


 

APK en onderhoud

Beide vestigingen van Autobedrijf Kooy zijn erkend APK-keuringsstation, ook voor diesels en 4×4’s.

Wij repareren of vernieuwen voorruiten. Voor reparaties wordt gebruik gemaakt van de modernste methode en vanaf een WA Extra verzekering kost u dit meestal niets. Wanneer er niet meer gerepareerd kan worden, kunnen wij uw voorruit vernieuwen. U krijgt dan 68 euro korting vanwege uw eigen risico.

Wij onderhouden alle merken auto’s, bedrijfsauto’s en campers. U kunt tijdens het onderhoud of reparatie van uw auto wachten onder het genot van een gratis kopje koffie. Indien u niet wilt wachten, kan er ook gebruik worden gemaakt van een vervangende auto of een gratis leenfiets.

Online afspraak maken
 


 

Poetsen

Wij geven uw auto graag een complete poetsbeurt, zodat Uw auto er weer als nieuw uitziet. Zowel de binnenzijde (diepstomen van bekleding) als de buitenzijde (stoomreinigen, polijsten).