Autobedrijf Kooy

Mazda MX-5

Evolutie van een icoon

Rijklaar vanaf € 31.880 of privé leasen vanaf € 465 per maand

De langverwachte 4e generatie Mazda MX-5 – de nieuwste uitvoering van ‘s werelds bestverkopende roadster – biedt alle passie, stijl en plezier waar deze iconische auto beroemd mee is geworden.

De opwinding van achterwielaandrijving, perfecte 50:50 gewichtsverdeling en een carrosserie die 100 kg lichter is dan zijn voorganger, zorgen voor een perfecte wegligging zodat u in elke bocht in contact staat met het wegdek.

De relatie tussen auto en bestuurder wordt verder versterkt door Mazda’s nieuwe technologieën: u blijft veilig verbonden via MZD Connect en onze bekroonde SKYACTIV TECHNOLOGY omvat motoren, transmissie, chassis en carrosserie, die de volledig nieuwe Mazda MX-5 een gebalanceerde combinatie bieden van prestatie, zuinigheid en rijplezier.

Met het KODO Soul of Motion design, lijkt de volledig nieuwe MX-5 klaar voor actie vanaf het moment dat u hem ziet staan. De volledig nieuwe Mazda MX-5 blijft de vertegenwoordiging van alles waar deze iconische auto de afgelopen 25 jaar voor heeft gestaan. Slechts één blik zal uw hart sneller doen slaan. Lang leve de roadster!
Prijzen en brochure: de Mazda MX-5 is er vanaf € 31.880

Bent u op zoek naar nog meer informatie? Alle details van de Mazda MX-5 vindt u in de prijslijst(en) en brochure. Download hier de laatste versies.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.