Autobedrijf Kooy

Rijnmond Lease

Betrokken in mobiliteit

Rijnmond Lease is onderdeel van Kooy Holding een Automotive organisatie die al meer dan 50 jaar actief is. Als universele leasemaatschappij bieden wij leasing aan van elk merk en type auto, tegen een aantrekkelijk tarief. Ook voor shortlease en verhuur zijn wij uw partner. Wij kunnen daarnaast ondermeer de autoreclame en de inrichting van uw bedrijfswagens verzorgen.

Wij zijn niet gebonden aan automerken of financiële instellingen. Uw belang is dus het enige dat telt, of het nu om één auto gaat of een wagenpark van vijftig. ”Kan niet” bestaat niet bij Rijnmond Lease. Altijd zal worden getracht maatwerk te leveren, afgestemd op uw specifieke behoeften, omstandigheden en wensen. Door effectief en efficiënt wagenparkbeheer bent u in staat om de kosten beheersbaar te houden. En daar profiteerd u dagelijks van. Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar ons motto: Betrokkenheid in mobiliteit.

Kenmerken van Rijnmond Lease:

  • Wij bestaan dankzij u, de klant!
  • Aantrekkelijk vanaf auto 1
  • Leasevormen vanaf 1 dag
  • Zorgeloos wagenparkbeheer
  • Alle serviceverlening onder 1 dak
  • Voornamelijk regionaal actief

Meer Rijnmond Lease

Online leaseprijs calculator

Rijnmond Lease heeft de online calculatie website Leaseprijsonline gelanceerd. Op onze website kunt u helemaal zelf diverse lease- calculatie maken. Zo kunt u bijvoorbeeld selecteren op merk, model, brandstof of bijtellings- klasse. Het doel van deze website is om het calculeren voor u zo makkelijk mogelijk te maken. U stelt de perfecte leaseauto samen snel en overzichtelijk.

Leaseprijs calculator

Occasions overzicht
Volg ons op Facebook