Autobedrijf Kooy

Hyundai Santa Fe

Nieuwe dimensie in comfort

Rijklaar vanaf € 52.995

Het is niet meer nodig om andere comfortopvattingen te hebben over een SUV ten opzichte van een klassieke sedan of hatchback-uitvoering.

Hyundai Santa Fe

De Hyundai Santa Fe biedt een ergonomisch interieur, luxueuze en kwalitatief hoogwaardige stoelen en een stil en soepel rijgedrag, state-of-the-art voorzieningen die een maximaal comfort garanderen en een mate van flexibiliteit en ruimte die alleen een SUV kan bieden. De Hyundai Santa Fe is zeer comfortabel, waardoor reizen met familie of vrienden een nieuwe favoriete bezigheid wordt en u eraan herinnert hoe waardevol die momenten zijn.

De interieurruimte en de afmetingen en indeling van de stoelen zijn geoptimaliseerd voor praktisch gebruiksgemak in elke situatie, of het nu voor ontspanning of werk is. De achterbank is in delen (40:20:40) neerklapbaar, waardoor er voldoende zitruimte overblijft terwijl tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski’s zijn mee te nemen. Van zakelijke ritten tot ritten voor het dagelijkse gezinsleven met kinderen, de Hyundai Santa Fe biedt voor alle gelegenheden de ideale stoelopstelling, waardoor reizen nog plezieriger wordt.

 

Proefrit aanvragen